Beiskolázás

Ja még azt felejtettem el megírni, hogy mibe fáj a gyerek beiskolázása.

Szóval úgy kezdődik, hogy nulladik szülői minusz húszezer. (Amiből megveszik a füzeteket, a terembe pár dolgot, az egyenruhákat, elég sok eszközt. Ennek amúgy örülök, egy gonddal kevesebb és nem lesz mindenben versengés.)

Ma szétnéztünk iskolatáska fronton, ami normális és még tetszik is a gyermeknek 22ezer, plusz még kell kétféle tolltartó, tornazsák, uzsidoboz, kulacs, tisztasági, nagy mappák stb., mire összerakjuk a táskával egyező típusban 40. De ebből úgy vagyok legyen jó minőségű és szép, szerencsére találtunk olyat, ami az ő ízlésének is megfelel és mi se érezzük úgy, hogy gázos pinkipáj. Azért még várunk vele, hátha lesz rá valamilyen kedvezmény, akció. A rossz hír, hogy emellé még kell egy kis hátizsák is, amiből nem is láttunk normálisat.

Ezen kívül persze tornafelszerelés is kell, ha a legszerényebb dolgokból válogat az ember akkor tízezer, de ha a minőségre is megyünk nyilván a csillagos ég. Ünneplő is hasonló, bár azzal is várunk még, hátha nem nő ki őszig mindent (de).

Kaptunk írószerlistát is, csak bizonyos márkájú ceruzát, filcet, stb-t lehet venni, úgyhogy ez is lesz még alsó hangon egy tizes.

Szerencsére a könyvet most valahogy mind ingyen kapják!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s